Nou èxit de participació a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de menors

La quarta jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja, que es va celebrar dissabte a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, va comptar amb la participació de 25 parelles de diferents categories i provinents de 5 clubs catalans: AV Ametlla del Vallès, Voleiboom, Beach Volley Garraf, CV Premià de Dalt i CV AVAP. La competició va tenir campions absoluts per gènere i també per categoria.

A la competició masculina la parella campiona absoluta va ser Maseras – Suárez, de categoria sots 17, mentre que la dupla Barral – Puigdemont va ser la campiona de la categoria sots-19. En categoria sots 15, com hi van haver 9 parelles inscrites van fer la seva pròpia competició on van guanyar Morera – Fariñas.

A la competició femenina, amb 11 parelles inscrites, la dupla guanyadora absoluta va ser Sangalli – Kersting, de categoria sots 19, mentre que en categoria sots 17, es va alçar amb el triomf la parella Bericat – Sendra. Finalment, la competició femenina també va tenir participació d’una sola parella sots 15, Gairin Juanals, i dues de categoria sots 21, on la millor classificada va ser la parella Pallejà – Colmena.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja de menors, a l’igual que la d’adults, abandona el Centre Municipal de Tennis per passar a disputar-se a la sorra del litoral català. La prova del mes de març tindrà lloc a Torredembarra, mentre que la d’abril es traslladarà a Vilanova i la Geltrú; en aquest cas disputant-se sempre en dissabte.