Nou curs Territorial B d’àrbitre a Cerdanyola

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou curs d’àrbitre Territorial B de pista que realitzarà la part presencial el 23 de setembre al pavelló de Guiera de Cerdanyola del Vallès. Una oportunitat única de fer el curs quan encara no hi ha competició de pista.

Un nou curs és el primer d’aquesta nova temporada, es suma a la campanya de captació de nous àrbitres #arbitravoleibol que es va engegar la temporada passada quan es van realitzar més de 10 formacions. Les inscripcions estan obertes a partir del proper 10 de setembre, fins el dia 19, i les persones interessades en assistir al curs només hauran d’enviar una còpia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat.

La classe teòrica tindrà lloc al pavelló de Guiera, el diumenge 23 de setembre de 9 a 14 hores. Després els alumnes hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’examen final. També s’haurà de superar un examen d’acta que es realitzarà en partit oficial de la Competició Catalana. L’examen final s’haurà de realitzar, sempre, abans de l’1 de novembre de 2018.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar la temporada passada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que segueix a l’alça aquesta temporada. Aquest serà el curs número 16 entre els que hi han participat més de 200 candidats a ser àrbitre.

MÉS INFORMACIÓ 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top