Nota de condol per la pèrdua de Fausto Altamirano

La Federació Catalana de Voleibol vol expressar el seu més sentit condol per la pèrdua del jugador Fausto Altamirano. El món del voleibol català es suma al dolor de la família i amics. Descansi en pau.

El jove jugador mallorquí, de 27 anys, va arribar a Catalunya on va formar part del programa de tecnificació GET Blume i va disputar tres temporades amb el juvenil del FC Barcelona. Amb el conjunt blaugrana va arribar al primer equip i a la màxima competició espanyola, Superlliga. També va militar al Sant Pere i Sant Pau abans de marxar a Sevilla on disputaria dues temporades amb el Cajasol Juvasa.

Al llarg de la seva intensa carrera esportiva també va compaginar la pista amb la platja, on va arribar a proclamar-se subcampió d’Espanya sub18 l’any 2006, no abandonant mai aquesta disciplina però amb una vocació més amateur. Va tornar a la competició catalana de la mà del Sant Martí, jugant a Primera Nacional i es va retirar de les pistes el 2016 després de disputar la temporada amb l’equip de Primera Nacional del CV Vall d’Hebrón.

Fausto Altamirano es trobava al Nepal realitzant un voluntariat amb una ONG i va perdre la vida en un malaurat accident a la muntanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top