Nota de condol per la pèrdua d’Anna Brunet, presidenta del CV Cerdanyola

La Federació Catalana de Voleibol vol expressar el seu més sentit condol per la pèrdua d’Anna Brunet, presidenta del Club Voleibol Cerdanyola, que ha mort avui després de lluitar contra una llarga malaltia. El món del voleibol català es suma al dolor de la família i amics, així com del CV Cerdanyola. Descansi en Pau.

Anna Brunet va ser una de les impulsores, juntament amb altres pares de l’IES Gorgs, d’iniciar el projecte per portar a Cerdanyola del Vallès el voleibol federat. Un somni que es va fer realitat al febrer de 2017 quan van inscriure el club al registre d’entitats i que es va materialitzar al setembre de 2017 amb l’inici de la competició del club amb 4 equips federats. Brunet, va treballar i liderar el club des de la seva creació. Un club que ha presidit des dels seus inicis amb la voluntat ferma de fer créixer el voleibol a la seva ciutat.

Anna Brunet era natural de Breda on demà a les 12:30 hores es realitzarà una missa en la seva memòria a la parròquia del municipi on posteriorment serà enterrada.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top