Nomenats els Seleccionadors Catalans pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà, a Valladolid, del 25 al 28 de juny.

Un cop avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que la selecció catalana cadet femenina estarà dirigida pel tàndem que formen durant tot l’any els entrenadors del programa GET Blume femení. D’aquesta manera, la selecció estarà dirigida per Miguel Fuente, amb Arthur Cohen com a segon entrenador; mentre la selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Alberto Toribio i com a segona entrenadora a Idaira Vega.

Pel que fa a les selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb els dos tècnics que l’any passat ja van portar a aquesta selecció fins al més al del podi en el Campionat d’Espanya. Així, Joshua Pérez tornarà a exercir de primer entrenador i l’acompanyarà a la banqueta, de nou, Sonia Fandos. Els entrenadors del DSV CV Sant Cugat i CV Vall d’Hebron, respectivament, seran la dupla a batre al Pisuerga, on també acumulen diferents podis en altres campionats espanyols de club. La selecció infantil masculina estarà dirigida per Fredinson Mosquera, entrenador del Barça Voleibol, i per Camilo Caro, del CN Sabadell, que compta amb experiència en aquesta competició i categoria.

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran pels millors resultats al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les diferents concentracions que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Els ja seleccionadors hauran d’anar construint els equips de les seleccions les properes jornades i durant la concentració final de Setmana Santa que ha de servir per preparar el Campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top