Nomenats els seleccionadors catalans pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà, a Valladolid, del 30 de juny al 3 de juliol.

Un cop avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que la selecció catalana cadet femenina estarà dirigida pel tàndem Arthur Cohen, entrenador femení del programa GET Blume, i Esther Carrascosa, entrenadora de diferents equips del CV Barberà i, entre ells, el cadet femení de primera divisió. La selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Miguel Fuente, i com a segon entrenador estarà Camilo Caro, del CN Sabadell.

Pel que fa a la selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb els dos tècnics que el 2019 ja van portar a aquesta selecció fins al més alt del podi en el Campionat d’Espanya. Així, Joshua Pérez tornarà a exercir de primer entrenador i l’acompanyarà a la banqueta, de nou, Sonia Fandos. Els entrenadors del DSV CV Sant Cugat i Cv Vall d’Hebron respectivament, seran la dupla a batre al Pisuerga, on els seus equips sempre han destacat en campionats espanyols de club.

La selecció infantil masculina estarà dirigida per Jordi Llonch, auxiliar de Miguel Fuente a la Blume, assumeix per primera vegada el paper de primer entrenador amb la selecció, i per Sergi Mirada, que ja ha format part del cos tècnic del CESA en diferents ocasions, i també com a seleccionador de l’equip infantil masculí.

Per últim, enguany es recupera la figura del tècnic auxiliar del CESA. Les dues persones becades per aquesta edició del Campionat d’Espanya són Alejo Gallego, entrenador del CV Sant Boi, i Laia Rodríguez, entrenadora del Voleibol Sant Just. Tots dos participaran en el campionat exercint diverses tasques de suport amb les quatre seleccions.  

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors i els dos auxiliars que lluitaran pels millors resultats al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les concentracions que es realitzaran al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, les properes setmanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top