Nomenats els Seleccionadors Catalans pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà, a Valladolid, del 15 al 18 de juliol.

Un cop avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que la selecció catalana cadet femenina estarà dirigida pel tàndem que formen durant tot l’any els entrenadors del programa GET Blume femení. D’aquesta manera, la selecció estarà dirigida per Miguel Fuente, amb Arthur Cohen com a segon entrenador; mentre la selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Alberto Toribio, i com a segon entrenador estarà Camilo Caro, del CN Sabadell.

Pel que fa a les selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb els dos tècnics que el 2019 ja van portar a aquesta selecció fins al més alt del podi en el Campionat d’Espanya. Així, Joshua Pérez tornarà a exercir de primer entrenador i l’acompanyarà a la banqueta, de nou, Sonia Fandos. Els entrenadors del DSV CV Sant Cugat i Voleibol Sant Just, respectivament, seran la dupla a batre al Pisuerga, on els seus equips sempre han destacat en campionats espanyols de club. La selecció infantil masculina estarà dirigida per Jordi Llonch, auxiliar de Toribio a la Blume i entrenador del CV Barberà, i per Carla Visciglia, entrenadora d’equips de base del CV Arenys i jugadora en actiu amb el CV Premià de Dalt Maresme.

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran pels millors resultats al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les concentracions que es realitzaran al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, les properes setmanes. Els ja seleccionadors hauran de construir els equips en menys temps de l’habitual, però amb la màxima motivació després de més de dos anys sense disputar aquest campionat a causa de la pandèmia COVID.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top