Moreno–Jiménez i Szwecwyk–Vieira guanyadors de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La parella masculina formada per Daniel Moreno i Óscar Jiménez y la femenina formada per Pia Szwecwyk i Clemence Vieira han estat les guanyadores de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la platja de la Mar Bella de Barcelona. Un nou èxit de participació ja que s’ha arribat a les 48 parelles inscrites. 

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja ha iniciat aquest passat cap de setmana la segona fase amb una nova prova a Barcelona que, a més, formava part del circuit de la lliga d’Hivern de la RFEVB. Motiu pel qual també s’han omplert les inscripcions, arribant a les 24 parelles per categoria inscrites. Els campions, Moreno – Jiménez, s’han coronat després de guanyar a la final a la parella formada per Joanthan Arriola i Federico Corbo. A semifinals es quedaven les parelles Pablo Pérez i Roberto Sanfelix i Paco Ibáñez i Alex Raksany. 

En el quadre femení les parelles catalanes van caure a les semifinals amb les finalistes, totes ells provinents de les categories inferiors de la Selecció Francesa de Vòlei Platja. Núria Comí i Meche Arends perdien amb Mia Polverini i Emma Coudon, mentre Laura Pallarés i Ingrid Grau corrien la mateixa sort amb Pia Szwecwyk Clemence Vieira, guanyadores finalment de la competició. 

La cinquena prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà a el 3 de març a la platja de Badalona. Serà l’última prova abans de les finals del campionat que tindran lloc el 14 d’abril a la platja de Nova Icària de Barcelona i que, a més, tornaran a formar part del circuit espanyol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top