Montgat, tercera estació del Circuit Català 2012 de Vòlei Platja

Aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya 2012 de Vòlei Platja viatja fins a la platja de Montgat. La localitat maresmenca que va organitzar l’estiu passat la gran final del Circuit Català 2011 serà l’encarregada en aquesta ocasió de ser seu de la tercera prova Open del campionat.

Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, campions l’any passat de la prova final del Campionat de Catalunya tractaran aquesta temporada d’estiu d’aconseguir repetir l’èxit sobre la sorra de Montgat. Els cubans, en tercera posició en la llista d’entrada de la prova, venen de perdre la final de Cambrils contra els uruguaians Zanotta-Williman i tindran com a grans rivals pel triomf final a Montgat a Geni Da Silva-Lluis Badosa, Sergi Martín-Agustín Correa, els últims campions del Circuit Català, Funes-Soler, i Raúl Salguero-Albrecht Glitz.

En el torneig femení Carolina Triguero i Erika Kliokmanaite tractaran de fer-se amb la que seria la tercera victòria consecutiva en el Campionat de Catalunya i confirmar el seu gran moment de forma. Novament tindran com a principals ‘outsiders’ en aquesta tercera prova Open a Marta García i Carla Martínez, o bé Ester Ribera-Berta Antequera, sense deixar de banda a parelles com Virginia Carmona-Rebeca Fernández o Meritxell Alsedà-Carolina Pérez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top