Miquel Martínez, Premi Llegendari Vicens Puigdomenech 2015

L’acte d’entrega de premis i reconeixements a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat va finalitzar ahir a la tarda amb l’entrega del guardó que porta el nom de Vicens Puigdomenech a aquella persona llegendària que ha fet gran el nostre esport a Catalunya i la resta de l’estat.

Aquest 2015, el Premi Llegendari Vicens Puigdomenech porta el nom de Miquel Martínez i Borda. Un home que va arribar al voleibol l’any 2000 de la mà de les seves filles bessones, quan venia des del bàsquet, començant la seva trajectòria com a directiu de tresorer en la junta del CV Sant Cugat presidida aleshores per en Carles Castro, i assolint la presidència del club santcugatenc el 2007, acompanyat d’un grup de persones molt il·lusionades pel projecte que van anomenar ‘Escola Voleibol Sant Cugat’ i que avui dia i sant i senya de l’esport de formació a la localitat vallesana.

Convivint amb un equip sènior d’alt nivell, en aquests anys la pràctica del voleibol a Sant Cugat s’ha multiplicat per quatre, convertint-se en l’esport femení de referència a la ciutat, amb més de 400 noies practicant voleibol.

El palmarès que deixa la figura de Miquel Martínez a Sant Cugat es el de dotze podis estatals i la consecució de quatre títols de Campionats d’Espanya en cadascuna de les categories de formació del voleibol estatal.

La figura que dona nom al Premi Llegendari de la Federació Catalana de Voleibol, Vicens Puigdomenech, va fer entrega del guardó al ex president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, finalitzant així l’acte de la ‘Festa del Vòlei 2015’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt