Miguel Fuente impartirà el primer clínic formatiu per entrenadors del 2020

Miguel Fuente, tècnic responsable del programa femení GET Blume i membre del cos tècnic de la RFEVB, impartirà el segon clínic formatiu de la temporada i el primer de l’any 2020. Aquesta acció formativa tindrà lloc el proper diumenge 26 de gener a les instal·lacions del col·legi Reial Monestir de Santa Isabel, de Barcelona.

El clínic, que porta per nom ‘Models de joc actuals i progressió per a la seva construcció’ estarà dividit en part pràctica i en part teòrica. La part teòrica, de 16 a 18 hores, servirà per identificar i classificar els models de joc de les seleccions europees que han participat a l’últim Campionat d’Europa 2019. Així com per analitzar el camí previ a aquests models quan han seguir des de les seves seleccions de menors que han disputat el WEVZA U17 2020.

La part pràctica, que es desenvoluparà a pista amb la participació de les jugadores de l’equip GET Blume, es proposaran diferents eines per poder treballar la progressió dels models tàctics que s’hagin analitzat prèviament de les seleccions absolutes.

L’horari de recepció dels participants és a partir de les 15:30 hores, del diumenge 26 de gener, a l’auditori del Reial Monestir de Santa Isabel de Barcelona, menter que la part pràctica tindrà lloc a les instal·lacions esportives del mateix col·legi. Aquells que vulguin participar d’aquesta formació han d’omplir el formulari d’inscripció i realitzar el pagament del curs, que és gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top