Metodologies d’iniciació al voleibol a la propera xerrada online

El professor Horacio Gómez, secretari nacional Minivoley de la Federació Argentina de Voleibol i secretari tècnic de la Federació Metropolitana de Voleibol, i Carlos García, responsable de promoció i esdeveniments de la Federació Catalana de Voleibol, seran els ponents de la propera xerrada de l’ens federatiu català que ens aproparà a les metodologies d’iniciació al voleibol.

En aquesta xerrada, Gómez ens aproparà al Monster Block, un nou model d’iniciació al voleibol i García, pel seu costat, ens explicarà què és l’Inivòlei. L’objectiu de la xerrada, però, serà destacar la importància de les adaptacions tècniques, pràctiques, de formats de joc i metodològiques que s’han de fer en les diferents etapes d’iniciació en el voleibol, i com ho assoleixen les propostes del Montser Block i l’Inivòlei. A més, també es tractarà la promoció escolar, per saber metodologies i sistemes pràctics per arribar als centres escolars.

La xerrada online sobre iniciació al voleibol tindrà lloc el proper dimarts, 9 de juny, a les 17 hores al canal del Youtube del Voleicatala. A més, els espectadors poden formular preguntes als ponents sobre els temes tractats.

ENLLAÇ DIRECTE A LA XERRADA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top