Més de 500 jugadores a la Barcelona Cup organitzada pel CVB Barça

Aquest cap de setmana es disputa el 5è Torneig Internacional de voleibol femení de base Barcelona Cup, que organitza el CV Barcelona – Barça, en el que hi participaran un total de 10 clubs, de sis països diferents. Com ha novetat, enguany, s’ha incorporat la categoria aleví, pel que segueix en augment el número de participants que ja sobre passa el mig miler. Entre els participants hi ha equips espanyols, portuguesos, italians, holandesos, suecs i danesos.

Un total de 36 equips, més de 500 jugadors, participaran en una de les quatre categories que acull el campionat: aleví, infantil, cadet i juvenil. La categoria aleví, incorporada enguany, comptarà amb un total de 6 equips i es disputarà al pavelló d’Esports de la Universitat de Barcelona, mentre que les finals seran al Pavelló de la Blume. Hi haurà tres equips del CV Barcelona (A, lila i taronja), un del CEV L’Hospitalet, el Farum Holte IF A de Dinamarca i el RTC Groningen holandès.

En categoria infantil hi haurà 12 equips, dels quals 8 seran del club blaugrana i la resta seran el IN Volley Torino italià, i tres conjunts del Sporting Clube de Espinho portuguès. Els partits es disputaran al pavelló de l’Illa Diagonal, excepte les finals que seran al Pavelló de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, conjuntament amb les categories cadets i juvenils.

En categoria cadet o sots 16 també hi haurà 12 equips. En aquesta ocasió les barcelonines només tindran 4 equips i la resta seran l’Atlético Voleibol Clube Famaliçao portuguès, el BVBK suec, el CV Nueva Castilla de Madrid, l’IN VOlley Torino italià, el RTC Groningen holandès, el Sporting Clube Espinho portuguès, el Balàfia Volei de Lleida i el CEV L’Hospitalet. Aquesta categoria es disputarà inicialment al pavelló de la Blume i les finals seran a Cornellà.

Per últim, en categoria juvenil hi haurà 6 equips. Dos seran del CV Barcelona, un del Balàfia, un del CEV L’Hospitalet, un de l’Espinho portuguès i, finalment, un del Famaliçao, també portuguès. Els partits, a excepció de les finals, es disputaran al pavelló d’INEFC.

El torneig contarà amb àrbitres oficials de la Federació Catalana de Voleibol. Tots els resultats dels partits es podran seguir en directe per la web del CVB Barcelona Barça www.cvbarcelona.cat

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top