Més de 1000 nous alumnes s’apropen al voleibol amb el ‘Vòlei fa per tu’

Aquesta setmana s’han celebrat la segona i la tercera jornada de ‘Vòlei fa per tu’ amb la participació de més de 1000 nous alumnes. L’activitat, organitzada per l’Institut Barcelona Esports amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol vol apropar el voleibol i el vòlei platja als alumnes de primària de Barcelona en una activitat englobada en el programa municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

El pavelló de la Mar Bella ha estat aquest dimarts i dimecres l’escenari d’una nova trobada d’alumnes de 5è i 6è de primària de diferents centres educatius de Barcelona. Dimarts van ser 528 alumnes els que van participar a la jornada de tast de voleibol, mentre dimecres en van ser 517. Més de 1000 estudiants que han pogut conèixer, gràcies a aquesta activitat, la disciplina del voleibol de pista. Tots ells es sumen als més 500 alumnes que ja van participar a la primera jornada celebrada el passat 14 de febrer.

La darrera jornada, en la que participaran de nou més de 500 alumnes serà la que es faci a la platja de la Mar Bella, per donar a conèixer als alumnes també la especialitat del vòlei platja. Aquesta es celebrarà el proper 18 d’abril. En total hauran passat pel programa ‘Volei fa per tu’ més de 2000 alumnes de més de 50 escoles de Barcelona. Una manera de promocionar el voleibol entre els possibles candidats a formar part d’equips d’iniciació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top