Més de 100 jugadores es presenten per formar part de les seleccions catalanes

Un total de 106 jugadores d’edat infantil i cadet es van presentar ahir al pavelló del Consell Català de l’Esport  a la convocatòria de Seleccions Catalanes. Les joves jugadores, vingudes d’arreu de Catalunya a proposta dels seus clubs, busquen formar part de les Seleccions Catalanes de les dues categories que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.  

Al primer torn hi van participar 47 jugadores d’edat infantil provinents del Voleibol Sant Just, Club Voleibol Vall d’Hebron, Volei Vilassar, CEV L’Hospitalet, CV Sant Pere i Sant Pau, CV Premià de Dalt Maresme, l’AE Carles Vallbona, el CN Sabadell Volei, el CVB Barcelona i el DSV CV Sant Cugat. El grup cadet estava format per 69 jugadores en representació del Voleibol Sant Just, CVB Barcelona, CV Vall d’Hebron, Volei Vilassar, CV Rubí, CV Lloret, CV Premià de Dalt Maresme, CN Sabadell Volei, CV Sant Cugat, AE Carles Vallbona, CV Salou, CV Sant Boi i Volei Monjos.

Totes les jugadores, que militen a la primera divisió de les seves respectives categories, van ser supervisades pel seleccionador català femení, Miguel Fuente, que va comptar amb la col·laboració de tècnics assistents dels diferents clubs presents. El proper 18 de novembre, es realitzarà la segona convocatòria amb jugadores de segona i tercera divisió. A partir d’aquí la convocatòria serà tancada amb les jugadores seleccionades per Fuente i es donarà pas a la convocatòria de jugadors masculins, que supervisarà Alberto Toribio, seleccionador català masculí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top