Més de 100 àrbitres participen a la trobada anual d’inici de temporada

Més d’un centenar d’àrbitres van participar la setmana passada a la trobada anual d’inici de temporada que es va celebrar de manera telemàtica. La presidenta de la Federació catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el president del Comitè Tècnic d’Arbitratge i Regles de Joc, David Fernández, van presidir l’acte. Quim Ventura, tècnic del comitè, va presentar les novetats en reglamentació, sobretot en normativa COVID-19, per aquesta nova temporada

Maribel Zamora va ser l’encarregada de donar la benvinguda als àrbitres presents i fer balanç de la temporada anterior, marcada per l’aturada de la competició a causa de la pandèmia. Així, va agrair a tots els presents el paper fonamental que desenvolupen, i els va encoratjar a seguir fent l’excel·lent treball que realitzen tots els membres del col·legi arbitral català en una nova temporada que estarà marcada per la incertesa i totes les normatives i protocols d’higiene i seguretat.

David Fernández, per la seva banda, també va voler agrair a tots els presents la seva assistència i els va recordar que les tutories d’àrbitres novells seguiran vigents aquesta temporada i la necessitat de seguir una formació constant de tots els membres per tal d’arribar a l’excel·lència arbitral. Una formació que podrà ser efectiva gràcies a l’eina formativa i a distància que va engegar la darrera temporada la Federació Catalana de Voleibol i es pretén potenciar per la formació a distancia, com a explicar Quim Ventura.

Una reunió que també va servir per conèixer de primera mà tots els protocols relacionats amb la COVID-19 que s’han de seguir abans, durant i després dels partits, i que els àrbitres, juntament amb els responsables COVID dels clubs han de vetllar per al seu compliment. Els protocols i l’eina formativa van ser la temàtica principal de la reunió, ja que enguany no hi havia canvis en el reglament de competició.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top