Màxima igualtat en la fase decisiva d´accés a Final a 8 de Primera Divisió infantil femenina

A falta de tres jornades per a la finalització de la Fase Campionat del Campionat de Catalunya de Primera Divisió Infantil femenina la igualtat es màxima per a posicionar-se en la Fase Final a 8 que tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 d’abril en una seu encara per determinar.

Els sis equips que lluiten en aquesta segona fase de campionat competeixen encara per a obtenir la millor posició en la Fase Final i per assolir la primera posició al final de les deu jornades de Fase Campionat, la qual dona accés directe al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès del 18 al 22 de maig i que ja té classificat al DSV CV Sant Cugat com a organitzador del campionat.

Així, a falta de tres jornades el DSV CV Sant Cugat d’Eros Ortiz lidera la classificació amb dotze punts, després de sumar dissabte una important victòria davant el CVB Barça, últim campió de Catalunya. Les vallesanes són líders avantatjant en un punt als seus tres immediats perseguidors, tots tres empatats a onze punts: CV Esplugues, CVB Barça i AE Carles Vallbona Granollers.

Però es que el cinquè i sisè classificat a hores d’ara, CV Vall d’Hebron i Vòlei Vilassar, sumen nou punts i encara podrien assolir una de les dues primeres places de la Fase Campionat que donen accés directe a les semifinals de diumenge de la Fase Final a 8.

Tres jornades doncs apassionants per a posicionar els sis equips de la Fase Campionat en la Fase Final a 8 del Campionat de Catalunya infantil femení de Primera Divisió que promet ser igualada i d’incertesa.

CV Salou, invicte en la Fase Permanència

I si igualada està el final de la Fase Campionat de Primera Divisió, res té a envejar el final de primera volta en la Fase Permanència d’aquest Campionat de Catalunya que atorga les dues últimes places per a participar en la Fase Final a 8.

El CV Salou es manté invicte a les set jornades fins a la data disputades, per davant d’un CECELL Lleida que ha perdut un partit i que ha de jugar un d’aplaçat davant el CV Mataró. A tarragonines i lleidatanes cal sumar en la lluita per a estar en la fase final del Campionat de Catalunya a CV Sant Bou, amb balanç de cinc victòries i dues derrotes, CH Bordils Blanc i Vòlei Sant Esteve, també amb 11 punts després d’haver sumat quatre victòries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top