Marta Gens: ‘Es la Copa de la Reina i sabem que hem de jugar al màxim nivell’

El CVB Barça entra en la última setmana de preparació abans de la Copa de la Reina d’Haro i amb la vista posada en el primer duel directe als quarts de final de la competició el proper divendres contra el GH Ecay Leadernet de Pamplona.

L’equip blaugrana vol trencar amb el malefici d’aquesta competició pel que fa als conjunts catalans, on des de 1992 cap club català ha arribat a semifinals d’aquest torneig, sent el RCD Espanyol l’últim a fer-ho fa 21 anys i amb probablement la participació de l’actual entrenadora de les blaugranes, Marta Gens, si no fos per que va passar quinze mesos concentrada preparant la primera participació d’Espanya a uns Jocs Olímpics en Barcelona ’92.

Per a Gens les seves jugadores ‘arriben amb moltes ganes i recuperades dels problemes físics de les últimes setmanes; en aquesta competició sempre es juga amb dolor però el propi estímul que suposa jugar-la et fa deixar tot això de banda’.

GH Ecay Leadernet, primer rival

Les navarreses del GH Ecay Leadernet seran el primer rival de les catalanes divendres al segon partit de quarts de final de la competició amb el bon record d’haver-les superat holgadament en el partit disputar en la primera volta de la lliga regular al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord. Per a l’entrenadora de El Morell ‘aquest partit serà completament diferent al jugat a casa, ja que és a un partit, i les coses canvien, a més hem tingut partits de sobre per poder-lo estudiar i afrontar el partit amb molta més informació. Segur que serà dur, però és la Copa S.M la Reina i sabem que hem de jugar al màxim nivell per poder guanyar i així arribar a les semifinals’.

A les semifinals espera el Nuchar Tramek Murillo

Unes semifinals en les quals ja estan classificats com a caps de sèrie l’amfitrió, Haro Rioja Voley, i el Nuchar Tramek Murillo, rival del vencedor del duel entre catalanes i navarreses divendres. ‘Crec que per nosaltres és millor que considerin favorit a Murillo, però com he dit abans a un sol partit pot passar de tot, i nosaltres no donarem una sola pilota per perduda, lluitarem fins que l’àrbitre xiuli el final del partit. Jugarem sense cap pressió, amb el cap centrat i si tenim l’oportunitat l’aprofitarem. Les possibilitats d’arribar hi son, serà complicat però hi son. Arribem amb moltes ganes i les jugadores estan molt preparades i crec que al llarg de la primera volta i el principi d’aquesta segona ho estem demostrant, ja que anem terceres a la classificació de la lliga regular i això vol dir que s’està treballant dur i bé, i a pesar de les lesions que hem tingut, som un equip en el que qualsevol jugadora té un paper important dins el grup’.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top