Maribel Zamora reelegida vicepresidenta de la Real Federación Espanyola de Voleibol

Maribel Zamora ha estat ratificada com a vicepresidenta de la Real Federación Espanyola de Voleibol aquest cap de setmana durant la celebració de la Junta Directiva i la Comissió Delegada de l’ens federatiu estatal.

L’hotel Weare Chamartín ha estat seu de les primeres trobades de l’organisme de gestió federatiu en el nou període que s’inicia després del procés electoral que va finalitzar el passat 29 de gener amb la reelecció d’Agustín Martín Santos com a president de l’entitat per als propers 4 anys.

La reunió de la Comissió Delegada ha servit, entre d’altres, per ratificar els membres de la Junta Directiva de la Real Federación Espanyola de Voleibol. En aquest cas, han estat dos els catalans que en formaran part. Per un costat, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, ha estat ratificada com a vicepresidenta de l’Espanyola, càrrec que ocupa des de la seva elecció el 2012. L’altre ha estat Alfredo Bergua, tresorer de la Federació Catalana de Voleibol que repeteix càrrec com a vocal de l’ens federatiu espanyol.

La reunió també ha servit per posar sobre la taula aspectes com la revisió d’assumptes econòmics, l’anàlisi de les competències nacionals, la planificació del període de seleccions nacionals o l’adjudicació dels Campionats d’Espanya on s’ha adjudicat al club català AE Carles Vallbona la celebració del Campionat d’Espanya Infantil femení, que es celebrarà a Granollers del 18 al 21 de maig.

Un altre dels aspectes destacats a la reunió de la Junta Directiva ha estat la ratificació de la celebració a Barcelona d’una de les rondes preliminars del Grup 3 de la Lliga Mundial de Voleibol. De l’1 al 4 de juny, al pavelló Olímpics de la Vall d’Hebrón, es podrà veure en acció a la Selecció Espanyola de Voleibol que buscarà classificar-se per la final a 6 del Grup 3. El conjunt espanyols s’enfrontarà aquesta primera ronda a Qatar, Mèxic i Grècia.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top