Maribel Zamora dona la benvinguda als nous clubs i noves directives

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, continua, un any més, amb les tradicionals reunions de benvinguda als nous clubs que s’inscriuen per primera vegada a la Federació Catalana de Voleibol i també amb les noves Juntes Directives. Enguany ja s’ha reunit amb 8 clubs, i per davant encara queden trobades agendades.

Enguany Zamora ha donat la benvinguda al CV Calldetenes, al Beach Volley la Daurada, a l’AEE Daina-Isard, a l’Escola Pia Sant Antoni i al Trinitat Unió Espai, com a nous clubs. Mentre que ha rebut a les noves juntes directives del CV Sant Adrià i del Vic Volei Callís. En tots els casos, les reunions serveixen per ajudar als clubs amb totes les gestions que han de realitzar amb la federació, explicant contactes i funcions dels seus treballadors, així com explicar les ajudes i subvencions de les que poden gaudir i el seu funcionament. Per davant encara queden per celebrar reunions amb el CN Bétulo, el Voleibol Sant Pol i el projecte Vòlei Torrelles.

La Federació Catalana de Voleibol té enguany 135 clubs inscrits, dels quals 126 són de pista i 9 són específics de vòlei platja, el que suposa un augment de només 4 clubs, tres de pista i un de platja, respecte l’any passat. Ara bé, aquesta temporada hi ha 12 clubs de pista nous, dels quals 7 són de nova creació i els altres 5 són entitats que en algun altre moment ja havien tingut equips federats. També s’ha de comptar que han estat baixa un total de 9 entitats.

La presidenta s’encarrega personalment d’aquestes reunions, que s’han celebrat tant de manera telemàtica com presencial, a la seu de la Federació Catalana de Voleibol, i entrega o fa arribar als clubs, com a regal de benvinguda una xarxa de 18 metres amb la voluntat de seguir ajudant a la promoció del voleibol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top