Maria Segura engega una campanya per recaptar diners per la lluita contra el COVID-19

Maria Segura, la jugadora catalana de la Selecció Espanyola absoluta, ha engegat una campanya solidaria per recaptar fons destinats a col·laborar en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. La receptora, que ha militat aquesta temporada al Millenium Brescia italià, pretén recaptar fins a 20.000 euros sota el lema ‘Les seleccions nacionals es queden a casa’.

Molts dels membres de les seleccions absolutes espanyoles han participat en un vídeo per donar a conèixer aquesta campanya que també resa el lema ‘yomequedoencasa’, però especial col·laboració ha tingut Maria Segura dues companyes de selecció, com són Jessica Rivero i Maria José Corral. Fins al moment s’han recaptat més de 3.800 euros amb més de 60 donacions en poc més d’una setmana de duració de la campanya.

Els diners que es recaptin es dedicaran en primera instància a l’hospital clínic San Carlos de Madrid, i per l’Hospital de Sant Pau o de la Vall d’Hebron si la recaptació és fructífera. Maria Segura, que està confinada a Brescia, té especial sensibilització amb aquesta pandèmia sanitària ja que tant el seu pare com el seu germà són metges.

DONATIU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top