Luca Cristofani presenta el desenvolupament de la recepció en el voleibol modern

Aquest proper diumenge, 27 de juny a la tarda, la Federació Catalana de Voleibol organitza el tercer clínic online pensat per als inscrits a la Col·legiatura d’Entrenadors però obert a tots els públics. Luca Cristofani, entrenador de l’Acqua & Sapone Roma Volley Club, equip que jugarà la propera temporada a la màxima categoria del voleibol italià (A1 FEMENINA), havent aconseguit l’ascens aquesta mateixa temporada, serà el ponent d’aquesta acció formativa i explicarà el desenvolupament de la recepció en el voleibol modern.

L’activitat es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol (www.youtube.com/voleicatala) on es farà una primera part d’exposició per part del ponent i una segona de debat amb resolució de dubtes i preguntes. L’horari total de l’activitat serà de 17 a 20 hores.

Aquest clínic estarà a disposició (mitjançant la plataforma de formació MOODLE) de tots/es els entrenadors/es col·legiats/des una vegada finalitzi l’exposició per tal de poder validar la formació a través de la resolució d’un qüestionari de preguntes relacionades amb el contingut del vídeo.

Us recordem que, segons la normativa vigent de competició, la participació dels entrenadors/es a les formacions que ofereix la FCVb garanteix la possibilitat de poder exercir coma entrenadors/es en equips de primera divisió per a la següent temporada a aquells que tinguin feta la formació corresponent.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top