L’escola de vòlei i el Rotation Volley-Ball triomfen a Argentina

La Federació Metropolitana, per mitjà del Departament de Promoció de la Secretaria de MiniVolei, va incorporar el passat mes de juliol part del programa ‘Escola de Vòlei’ i del Rotation Volley-Ball, del que la Federació Catalana de Voleibol promociona i administra fa vàries temporades.

Després de la visita d’uns dies a Barcelona l’octubre de l’any passat d’Horacio Gómez, Secretari Tècnic de la Federació Metropolitana de Buenos Aires i responsable del MiniVolei i Voleibol Escolar en aquella federació, les relaciones entre la FCVb i la Federació Metropolitana de Buenos Aires  han sigut sent fluïdes.

Horacio Gómez va mostrar molt d’interès pel funcionament del Rotation Volley-Bal, així com del programa ‘Escola de Vòlei’, concretant-se aquest interès amb la organització de les  dues primeres trobades de Rotation Volley-Ball en els mesos de juliol i agost. En les instal·lacions del Club San Lorenzo es va organitzar el denominat primer ‘Festival de Voley Circular’ amb el muntatge de 60 camps i participant sis escoles públiques amb un total de 185 alumnes, acompanyats de 19 professors.

Una vegada s’ha encetat el nou projecte els organitzadors seguiran treballant en la difusió entre clubs, per la seva implementació en trobades encara més massives. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top