Les Seleccions Provincials arranquen motors

Amb l’arribada de la nova temporada, tornen les activitats de la Federació Catalana de Voleibol, i en aquest cas el Campionat Provincial. Després d’un any d’aturada obligada a causa de la pandèmia, tornarem a gaudir de l’espectable que ens ofereix any rere any el Campionat de Seleccions Provincials.
Per tal de començar a preparar aquesta competició es duran a terme uns primers entrenaments oberts, que tindran lloc el dia 21 de novembre per als jugadors i jugadores de 1ª divisió i el dia 29 de novembre per als jugadors i jugadores de les segones i terceres divisions. Alhora, ja està en marxa el procés de designació dels seleccionadors que seran els encarregats de dirigir els equips en aquesta activitat que es desenvoluparà els dies 2, 3 i 4 de gener per a les categories juvenil, cadet i infantil respectivament.
La competició femenina estarà formada per sis equips, 3 equips que representaran a les províncies de Girona, Lleida i Tarragona, i 3 equips que dividiran la representació de la província de Barcelona. En una primera fase els equips estaran agrupats en dos grups de tres, i posteriorment es disputarà una segona fase que definirà les posicions finals.
La competició masculina comptarà amb quatre equips, un per a cada província -Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona-, que competiran tots contra tots en format de lligueta, amb una posterior final entre els dos millors classificats d’aquesta lligueta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top