Les seleccions espanyoles sub 16 i sub 18, amb sis catalanes, inicien avui el WEVZA a Valladolid

Les seleccions espanyoles sub 16 i sub 18 ja estan a Valladolid on avui iniciaran el Torneig WEVZA 8 Nacions. Entre els dos equips hi ha sis jugadores catalanes seleccionades i un tècnic del programa de tecnificació català GET Blume. El torneig s’allargarà fins al proper diumenge, 16 de juliol i s’hi podrà veure les seleccions que formen part de l’Associació Zonal de Voleibol de l’Europa Occidental. Els partits es podran seguir en directe a través de la pàgina de la RFEVB.

La primera selecció en debutar serà Espanya 2, formada per les jugadores sub16, on Catalunya està representada amb 4 jugadores. Ariadna Priante, jugador del DSV CV Sant Cugat; Itziar López, del CECELL Lleida; i Berta Alocén i Sol Guidarelli del CV Premià de Dalt, són les quatre integrants d’aquest equip. El primer partit serà avui a les 18 hores al poliesportiu de la Huerta del Rey, davant la potent selecció Italiana. Demà, el partit serà al Bèlgica i divendres s’enfrontaran amb Holanda.

La selecció sub 18 debutarà a les 19 hores amb Portugal. Aquest equip conta amb la presència de dues jugadores catalanes: Andrea Silva, jugadora Blume cedida a Vall d’Hebron, i Guadalupe Sol Rossell, que juga al Doket Elite Voley canari. A més, com a segon entrenador, aquesta selecció conta amb la presència del tècnic responsable del programa de tecnificació femení GET Blume, Miguel Fuente.

Les jugadores catalanes, juntament amb les de la resta de la selecció van marxar el 4 de juliol a la concentració permanent de Sòria, on han estat concentrades a les ordres de Pascual Saurín, per tal de preparar aquest campionat.

El torneig WEVZA, que es realitzen amb la finalitat de promoure el desenvolupament del voleibol en el seu àmbit d’actuació, s’allargarà fins al proper diumenge 16 de juliol quan es disputin les grans finals i es conegui l’equip més en forma de l’Europa Occidental. Tots els partits d’aquesta competició, que es disputen al poliesportiu Huerta del Rey del Valladolid es podran seguir en directe via streaming a través de la pàgina web de la Real Federación Española de Voleibol.

MARCADOR ONLINE

STREAMING

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top