Les seleccions catalanes Sub’17 de Platja desembarquen al Campionat d’Espanya de Murcia

Dissabte arrenca a la localitat murciana de San Javier el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Sub’17 i Catalunya està preparada per a desembarcar a terres murcianes per a repetir els excel·lents resultats dels darrers anys en aquest campionat de menors de Vòlei Platja.

La delegació inicia demà al matí el viatge cap a terres murcianes amb el difícil repte de superar els últims grans resultats en el campionat de menors estatal de Vòlei Platja. L’equip femení que formaran Clara Barceló (CV Vall d’Hebron), Marina Balasch (CV Premià de Dalt) i Sara Bisbe (CV Sant Cugat), dirigides pel seleccionador Daniel Antolín, tindran l’opció de revalidar el títol i de sumar el que seria el quart consecutiu del vòlei platja català en aquesta categoria.

La selecció catalana femenina farà el seu debut en Segona Ronda dissabte sobre les 10:45, tenint com a primer rival al vencedor del partit de Primera Ronda que han de protagonitzar La Rioja i Castella La Manxa.

Pel que fa a la selecció catalana masculina, els nois dirigits aquest 2014 per Conrad Rovira, tractaran de millorar la gran quarta plaça assolida l’any passat a la també platja murciana de Los Alcázares. En aquella ocasió el bronze es va escapar per ben poc,però en aquesta ocasió els Marçal Marcià (CV Arenys), Alejandro Bonnin (CV Andorra-GET Blume) i Erik Estalella (CV Andorra-GET Blume) arriben amb l’experiència assolida l’any passat, cas dels dos primers, i amb un bon rodatge a l’esquena d’entrenaments a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt, juntament amb els integrants de la selecció Sub’19 que també prepara el proper Campionat d’Espanya de la categoria a Las Palmas de Gran Canària, i que a l’igual que en el cas masculí, en el femení les integrants de la selecció Sub’19 han entrenat dur aquests últims dies amb els dos seleccionats catalans Sub’17.

El grup masculí farà el seu debut en competició dissabte a les 9:45 en Primera Ronda, tenint com a primer rival a la selecció de Melilla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top