Les seleccions catalanes coneixen els seus rivals al Campionat d’Espanya

El passat dijous va tenir lloc a la seu de la RFEVB a Madrid el sorteig corresponent al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que tindrà lloc per tercer any consecutiu a Valladolid del 7 al 12 d’abril, i on les quatre seleccions catalanes viatjaran per tercer any consecutiu a la capital del Pisuerga disposades a assolir els èxits esportius del darrer lustre.

La selecció infantil masculina que estarà dirigida per Alberto Toribio començarà la primera fase des dels grups preferents, amb la intenció de sumar dues victòries que situïn la selecció catalana als Quarts de Final del torneig, millorant així la novena posició assolida l’any passat, per a poder fer-ho hauran de derrotar Cantabria i Aragó, dues seleccions que no van participar en la darrera edició de l’estatal de seleccions autonòmiques.

Repte increïble el que tindrà la selecció infantil femenina catalana. La selecció dirigida per Miguel Fuente viatjarà a Valladolid amb la possibilitat de fer encara més història en cas de proclamar-se campiona d’Espanya, i es que en cas d’aconseguir-ho es tractaria de la primera selecció en sumar cinc títols de campió d’Espanya de forma consecutiva. Catalunya tindrà com a rivals de grup a Castella i Lleó, Murcia i Madrid en el Grup 1 de la primera fase del torneig.

Les dues seleccions de majors també començaran la competició des dels grups especials després dels seus grans resultats obtinguts als darrers campionats. La selecció cadet masculina d’Idaira Vega defensarà els dos campionats sumats els dos últims anys a Valladolid enfrontant-se en la primera fase en un grup molt exigent a Illes Balears, Andalusia i Murcia, mentre que la selecció cadet femenina, que no baixa del podi des de 2010 amb tres subcampionats i dos títols de campió d’Espanya, iniciarà el torneig des del Grup 2 Especial, tenint com a rival a dos semifinalistes l’any passat, Comunitat Valenciana (bronze) i Castella i Lleó, i Astúries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top