Les Estades de Voleibol 2016, avancen a marxes forçades. Inici del segon torn

La trenta-unena edició de les Estades de Voleibol avança a marxes forçades i els participants al segon torn ja gaudeixen des del passat diumenge. Finalitzat el primer torn són ara els nois i noies de categoria infantil els que es troben a L’Hospitalet de l’Infant.

Amb Laura Esparré, que repeteix torn, Nerea Montori i Aleksandar Stevovski com a monitors, els participants a les Estades de Voleibol estan assolint nous coneixements tècnics de vòlei pista i platja, així com gaudint de les activitats de lleure al medi natural i de la tradicional sortida al parc temàtic de Port Aventura, on els nois i noies s’ho passen d’allò més bé i que els participants en aquest segon torn han gaudit en el dia d’avui.

Aquest segon torn finalitza dissabte amb una festa de comiat entre els participants, per a donar pas al tercer i definitiu torn de les Estades. Més de vuitanta nois i noies participen dels tres torns d’Estades de Voleibol d’enguany, abans de donar pas el proper diumenge 24 de juliol al Campus de Voleibol, que ha comptat amb un èxit d’inscrits, omplint-lo amb les 48 places ofertades en el seu llançament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt