Les dues seleccions catalanes masculines, subcampiones al II World Youth Sports Experience d’Elx

Les dues seleccions catalanes masculines de menors van viatjar la setmana passada fins la localitat alacantina d’Elx per a disputar la segona edició del II World Youth Sports Experience ‘Elche Oasis Mediterráneo’, amb un bon balanç de cara al debut imminent dijous al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Valladolid.

La selecció infantil masculina dirigida per Alberto Toribio i Jordi Pavón va finalitzar subcampiona del torneig infantil, en perdre la final davant el CV Aqualia Sóller balear, botxí també a la primera fase de grups del torneig dels més petits de la delegació catalana. Catalunya va sumar a Elx dues victòries davant el CV Alkázar murcià i l’amfitrió CV Elche, caient en els dos duels davant l’equip mallorquí del CV Aqualia Sóller.

Subcampionat també per la selecció catalana cadet masculina dirigida per Idaira Vega i Aleksandar Stevovski, caient Catalunya en la final davant el Sant Domingo VB Petrer. Els més grans de la delegació catalana van competir en el torneig juvenil, perdent davant un dels equips favorits a medalla al proper estatal juvenil de clubs. Els catalans van sumar tres victòries a la fase de grups davant els alacantins de Petrer, CV Elche i la selecció valenciana cadet, mentre que va perdre davant el CV Sóller, en un gran balanç dels catalans abans del debut a l’estatal de seleccions autonòmiques aquest dijous.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top