Les catalanes Marina Balasch-Clara Barceló, onzenes al Premundial Sub’17 de Vòlei Platja

A Matosinhos (Portugal) es va dur a terme la setmana passada el Premundial Sub’17 de Vòlei Platja que assignava sis places pel proper Campionat del Món de la categoria  que tindrà lloc del 15 al 20 de juliol a Acapulco (Mèxic).

Les catalanes Marina Balasch i Clara Barceló van ser les representants espanyoles en aquest Premundial. Una parella catalana que a les darreres setmanes havia preparat a consciència la seva participació en aquest torneig sota les ordres del seleccionador català i espanyol, Daniel Antolín.

Balasch-Barceló van acabar finalment en l’onzena posició en perdre als vuitens de final davant les txeques Honzovicova-Pluharova, flamant campiones del torneig i que van derrotar a les catalanes, obligant-les a competir per a les places del novè al dotzè, perdent el primer dels partits al tie-break davant les angleses Evans-Kaashoek i guanyant 2-0 a les sèrbies Drobnjak-Basic en el partir per l’onzena posició del torneig. Abans, Marina Balasch i Clara Barceló van acabar terceres del seu grup, després d’haver tingut un bon debut derrotant a la parella d’Israel Barannik-Nelken, i perdent els dos següents partits de grup contra les franceses Viale-Ben Jaddi i les russes Zayonchkovskaya-Smirnova.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top