L’ascens i el títol de campió de Tercera Divisió Sènior femenina es juga a Sant Pere Pescador

Demà al matí comença al pavelló poliesportiu de Sant Pere Pescador la fase final de Tercera Divisió Sènior femenina on es posen en joc el títol de Campió de Catalunya i també es decidiran les places d’ascens a Segona Divisió femenina. Sis equips, els millors dels dos grups d’ascens de la categoria, buscaran les quatre places d’ascens a la categoria superior pel que, SD Espanyol i Vòlei 6 Manresa, classificats directament per semifinals ja han assolit aquest objectiu.

Els primer partit, serà un quart de final, es disputarà demà dissabte a les 11 del matí i enfrontarà a l’equip local i organitzador de la fase, el CV Sant Pere Pescador, amb La Torre de Claramunt VC. El segon quart de final tindrà lloc a les 13 hores entre el CV Viladecans i el CV Esplugues B. Els guanyadors d’aquest partit tindran assegurat l’ascens al classificar-se entre els quatre primers, però quedarà per resoldre quin equip és Campió de Catalunya.

Les semifinals es disputaran dissabte per la tarda. El primer partit entre les blanc-i-blaves i el campió del primer partit, i la segona semifinal entre les de Manresa i el guanyador del partit de les 13 hores. Serà ja diumenge quan es disputin la gran final, a les 13 hores, i també la lluita pel tercer calaix del podi, una mica abans, a les 17 hores.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top