L’Arenal Emevé dels ex-Blume Dexter Edwards i Nahuel Ossola suma el primer triomf en lliga

Un dels equips de la Superlliga Masculina on hi ha dos jugadors catalans i ex-Blume troba el camí de la victòria set partits després. El conjunt gallec d’Arenal Emevé, que aquest estiu ha fitxat al col·locador Dexter Edwards i el receptor Nahuel Ossola, ha guanyat aquest cap de setmana el seu primer partit de lliga després de set jornades, trencant així una ratxa negativa que s’allargava des del principi de la competició.

L’equip al qual van haver de superar va ser un Pamesa Teruel Voleibol que havia començat la temporada amb grans resultats, situant-se en la zona alta de la classificació amb equips com Unicaja Costa de Almería o Grupo Herce Soria. Després d’anar de menys a més en el seu joc en les últimes jornades, l’equip entrenat per Alejandro Blanco es trobava cada cop més a prop de la victòria, però sense tenir la fortuna de cara en els instants decisius.

El pavelló municipal d’esports de Lugo era l’encarregat de rebre, durant la tarda de dissabte, un partit on els dos equips buscaven sumar els tres punts per tal de créixer en confiança d’aquí en endavant. Un Arenal Emevé valent i amb ganes de sumar el seu primer triomf en lliga va sortir decidit a la pista, fent que el seu rival no es pogués posar per davant en el marcador en cap moment. Finalment, l’equip gallec va tancar el primer parcial amb un 25-20 que els permetia avançar-se i guanyar així certa esperança.

A la segona mànega, el conjunt de Terol, on juguen també els ex-Blume Isaac Valiño, Aharón Gámiz i Xavier Fresquet va anar per feina sabent que devia buscar una ràpida reacció. Els nois de Máximo Torcello van jugar un voleibol molt seriós i, amb la solvència que els ha caracteritzat en aquesta temporada, van posar l’empat en el marcador amb el 17-25.

El tercer set va demostrar la igualtat que hi havia sobre la pista, on tots dos equips tractaven d’imposar la seva llei amb constants atacs per minvar l’esperança del rival. Després d’arribar a empatar a 16, el conjunt local va aconseguir capgirar el marcador i agafar un lleuger avantatge sobre el Pamesa Teruel Voleibol, a qui van acabar superant per un ajustadíssim 28-26.

Després d’un tercer set molt igualat, la quarta mànega va començar de la mateixa forma, però amb un pèl més d’intensitat i encert per part d’Arenal Emevé. Amb una còmoda distància de cinc punts, el conjunt local feia pesar aquesta separació a l’equip visitant, que cada cop els hi pesava més; fins que, finalment, s’enduia la victòria per 25-20.

Dexter Edwards, col·locador titular del conjunt gallec, va completar una bona actuació sumant 6 punts i repartint joc cap als atacants José Luís Linares, autor de 29 punts, i Max Schulz, que en va fer 15. Per la seva part, Nahuel Ossola no va participar en el matx, de la mateixa forma que Isaac Valiño, que es troba actualment lesionat.