L’Àgora del Vòlei Català treballa en la història del vòlei i escull el Premi Llegendari Vicens Puigdomenech 2024

Ahir es va celebrar una nova trobada de la Comissió de l’Àgora de la Federació Catalana de Voleibol (FCVb), un espai dedicat a preservar i impulsar la història del vòlei català. La reunió, liderada per Joan Armengol, president de la comissió, i Maribel Zamora, presidenta de la FCVb, va comptar amb la participació de 10 membres destacats.

Durant la sessió es van definir les principals línies de treball per a l’elaboració del llibre commemoratiu de la història del vòlei català, que es preveu presentar en el 70è aniversari de la FCVb. Entre els objectius plantejats hi ha contactar amb personalitats històriques del vòlei català, digitalitzar material existent i recopilar dades i documents clau sobre esdeveniments passats.

A més, Maribel Zamora va aprofitar l’ocasió per informar sobre la situació actual de la federació i compartir detalls sobre la recent adquisició d’un nou local que es convertirà en la nova seu de l’entitat, que a part de les oficines de la Federació també donarà cabuda a un museu del vòlei català i un ‘hall of fame’ per recordar i retre homenatge als grans personatges del voleibol, així com sala d’actes i altres. 

Un dels moments més esperats de la reunió va ser la decisió sobre el Premi Llegendari Vicens Puigdomènech 2024, que es lliurarà a la Festa del Vòlei Català el pròxim 18 de desembre. Els candidats finalistes eren Hernán Scacialapore (a títol pòstum, presentat pel CV Monjos), Santi Sanz (presentat pel CV Sant Boi) i Simon Figueras (presentat per Balàfia Vòlei). Per majoria absoluta, es va decidir que Santi Sanz sigui el guardonat d’enguany.

A la trobada també hi van participar Miquel Ángel Jaray, Juan Carlos Moreno, Marta Gens, Àlex Gusano, Montse Sanmartí, Blanca Nualart, Miquel Barniol, Joan Duran i Miquel Ripoll, tots compromesos amb la conservació del patrimoni històric del vòlei català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt