L’AE Manresa presenta els seus equips

L’AE Vòlei Manresa va celebrar aquest passat dissabte la presentació dels seus 17 equips amb una jornada a l’Ateneu les Bases de Manresa. Amb les graderies ben plenes van arrancar a les 9 del matí amb partits amistosos que hi havia planificats i van acabar la jornada amb la tradicional foto de família i amb els partits de Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina.

Al matí van jugar amistosos tots els equips base, la majoria entre ells, però els equips més competitius de les categories infantil, cadet i juvenil, tots ells femenins, van jugar contra equips del Club Natació Terrassa. Les infantils i les cadets van guanyar, però no ho van fer les juvenils.

Al migdia es va fer la foto dels integrants del club que va aglutinar més de 230 jugadores i jugadors de Volei Pista i també als integrants de la secció de Volei Platja. Es va aprofitar per fer entrega d’una samarreta al Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, que els va acompanyar en una jornada tan important. Després de 2 anys sense poder fer la presentació, hi havia moltes ganes de poder-nos retrobar tots junts.

A la tarda es va celebrar la primera fase de la Copa Catalana Divisió d’Honor, on participava el sénior masculí A de Primera Divisió Nacional, mentre que a la pista adjacent el sénior masculí B i els séniors femenins A i B jugaven contra diferents equips del Club Natació Terrassa de les mateixes categories. Només el sénior femení A va guanyar, però tots tres partits van ser especialment igualats.

Amb aquesta presentació es dona el tret de sortida a la temporada competitiva dels equips manresans que esperen sigui molt positiva tant a nivell formatiu, com de resultats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top