La Unió de Federacions Esportives de Catalunya convoca eleccions

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha celebrat aquest dilluns 5 de setembre una Assemblea General Extraordinària a les instal•lacions del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet.

L’acte, presidit pel president de la UFEC, Gerard Esteva, i el seu consell directiu, va comptar amb l’assistència de la majoria de presidents de les federacions que integren l’entitat. L’Assemblea tenia per objectiu principal la convocatòria d’eleccions a membres del consell directiu i l’aprovació del Protocol d’idoneïtat dels membres del consell directiu de l’entitat.

En paraules d’Esteva, després d’agafar el relleu ara fa dos anys “a la gran tasca que havia fet l’expresident Moner” i davant els projectes que té en marxa l’entitat, els quals transcendeixen estrictament el que queda de mandat, calia “fer l’esforç democràtic de demanar l’aval de l’assemblea, amb la convocatòria d’eleccions, per tenir la legitimitat per dur-los a terme”.

D’aquesta manera, l’Assemblea va aprovar per unanimitat la convocatòria d’eleccions, el reglament i el calendari electoral. Pel que fa a aquest últim, avui dimarts s’ha fet públic tota la informació relacionada amb el procés electoral, que es pot consultar a www.ufec.cat/ca/documentacio.html, i s’ha constituït la Junta Electoral, formada per Francesc Martínez de Foix, Josep Sanchís i Manel Pintó. A partir d’ara, del 13 al 22 de setembre es duu a terme la presentació de candidatures i el pròxim 6 d’octubre es realitzarà l’acte de votacions a la seu de la UFEC de 16 h a 20 h.

D’altra banda, l’Assemblea també va aprovar per unanimitat el Protocol d’idoneïtat dels membres del consell directiu. Esteva va ponderar que la “societat i la legislació vigent exigia a entitats com la nostra un exercici major de transparència, honorabilitat i idoneïtat per a l’exercici dels nostres càrrecs directius”. Amb aquest esperit d’exemplaritat, era irrenunciable de portar a l’assemblea l’aprovació de l’esmentat protocol, que es va aprovar per unanimitat. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top