La selecció catalana masculina repeteix la quarta plaça al Campionat Espanya Sub’17 Vòlei Platja

De nou molt a prop de pujar al tercer calaix del Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja. La selecció catalana masculina va quedar-se a només un pas de penjar-se la medalla del coll a la localitat murciana de San Javier. El seleccionat dirigit per Conrad Rovira i que integraven Marçal Macià, Eric Estalella i Alejandro Bonnin va perdre en la final de consolació contra la selecció andalusa per 0-2 (18-21, 14-21), deixant un gran sabor de boca i una bona sintonia d’equip al llarg de la competició.

Els catalans van  tenir un gran inici de torneig dissabte al matí, derrotant amb un bon joc a Melilla i la Comunitat de Madrid en Primera i Segona Ronda, garantint-se així el passi a semifinals de la tarda a Tercera Ronda, davant el primer espasa del torneig: Canàries. L’equip canari, format per jugadors que entrenen durant tot l’any a Las Palmas de Gran Canaria i que recentment van ser quarts al Premundial disputat a Portugal, va mostrar-se molt sòlid derrotant als catalans 2-0. Després de la derrota soferta davant l’equip canari Catalunya encara disposava d’una oportunitat més per arribar a semifinals, i els nois de Conrad Rovira no la van desaprofitar.

En l’últim partit pel passi a semifinals, la selecció catalana va haver de suar per derrotar 2-1 (17-21, 21-10, 15-12) a Extremadura però finalment ho va aconseguir per tal d’arribar per segon any consecutiu a semifinals en el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

En semifinals de diumenge al matí esperava Balears i després d’un gran inici català amb victòria en el primer set  21-18 els de ses illes van acabar enduent-se el partit, molt més habituats a aquests partits exigents en platja, remuntant a l’equip català i fent-se amb la victòria 11-15 en el tie-break.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top