La prova de la Lliga d´Hivern de Vòlei Platja es trasllada al CM de Tennis de la Vall d´Hebron

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja desplaça la prova de Cunit, d’aquest cap de setmana, a les pistes de vòlei Platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. 

La Federació Catalana de Voleibol comunica que, davant les conseqüències del temporal viscut aquests dies, la prova prevista per aquest cap de setmana a Cunit de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es trasllada, per aquest mateix dissabte, 25 de gener, a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. 

La tempesta Gloria, que va arribar a Catalunya dilluns, ha causat danys en tot el litoral català i també a la platja de Cunit on estava prevista la prova. A dia d’avui i amb previsió que el temporal no amaini fins dijous al migdia no es pot garantir la celebració de la mateixa. Per aquest motiu, i mirant de no suspendre la prova al complet, es trasllada la competició al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. 

La Federació Catalana de Voleibol vol agrair a l’Ajuntament de Cunit totes les facilitats a l’hora de tirar endavant aquesta prova, des del moment de la seva convocatòria, fins a la presa de decisions, així com el treball que s’està fent per poder posposar la prova a una nova data, en una situació excepcional com l’actual.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top