La platja de l’Arrabassada comença a definir favorits al Vichy Catalan Volei Tour

El Vichy Catalan Volei Tour ha definit els guanyadors de la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de l’Arrabassada de Tarragona, i que comencen a postular-se com a favorits del circuit. Hernán Tovar i Rolando Hernández han repetit primera posició, igual que en categoria femenina, on Erika Kliokmanaite i Kadri Puri han tornat proclamar-se campiones.

Igual que a la primera prova del circuit, disputada a Mataró, la final femenina la van jugar Erika Kliokmanaite i Kadri Puri contra la parella catalana formada per Julia Bonet i Becky Fernández. Una vegada més, van ser la lituana i l’estoniana la que es van endur la victòria. En categoria masculina, el podi va ser el mateix que a la prova de Torredembarra. Hernán Tovar i Rolando Hernández van guanyar a la final a Dexter Edwards i Elio Carrodeguas, mentre el tercer lloc va ser per Víctor Sanmartín i Lucas Barreda. El bronze femení va ser per Elena Biosca i Maria Aparicio.

El premi ‘Parella perfecta’ que entrega Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora del torneig va ser, en aquesta ocasió, per Erika Kliokmanaite, que el rep per segona vegada, i Víctor Sanmartín. A l’entrega de premis van estar presents Alfonso Periáñez, membre de la Comissió Directiva de la Federació Catalana de Voleibol i president del CV Sant Pere i Sant Pau; Manel Castanyo, tinent d’alcalde i conseller d’Educació i Desenvolupament Econòmic; i, Elisa Vedrina, Consellera de l’Ajuntament de Tarragona.

Tarragona ha estat la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, el que suposa l’equador del circuit. Fins ara, la competició ha passat per Mataró, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra i Tarragona; i per davant queden Cunit, aquest proper cap de setmana, Badalona, Empuriabrava, i la prova final a Cambrils.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt