La Lliga Màsters segueix el seu camí a falta només d’una jornada pel final primera volta

La tercera edició de la Lligà Màsters afrontava aquest cap de setmana la disputa de la penúltima jornada de competició de la primera fase en els dos grups que composen aquest inici de temporada en la competició més lúdica del vòlei català, i on els tres primers classificats de cadascun dels grups formaran el Grup ‘A’ on el grup 1 de la primera fase tot indica hi seran el Thunder, el Guinardó i el CV Sant Boi A, mentre que al grup 2, i a falta encara d’una jornada, tot fa pensar que Voleinova A, CV Vall d’Hebron i Can Caralleu completaran el Grup ‘A’ de la competició.

La resta de participants es dividiran en dos grups més per classificació assolida a la primera fase de campionat, i a la que molt probablement s’afegiran a l’últim grup per nivell algun equip més de nova creació.

Cal recordar, que les temporades 2012/13 i 2013/14 el triomf final va ser per al Vòlei Màsters Sabadell, un torneig que va comptar amb la participació de cinc equips en la seva primera edició i que va doblar a deu equips la temporada passada el número d’equips participants. Per aquesta temporada un total de 16 equips han pres part en la primera del campionat.

La Lliga Màsters és una competició mixta, on només es permet l’alineació de quatre jugadors d’un mateix sexe a l’hora en pista, i que s’emmarca en el pla d’actuació de la FCVb de difusió i promoció de voleibol entre tots els estaments que formen part del nostre esport.

En aquesta lliga poden participar equips formats per persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol, simpatitzants, etc) que vulguin compartir l’afició a aquest esport. La competició té un caire lúdic i està dirigida a tots aquells usuaris, que practiquen aquest esport de manera amateur.

Aquest proper cap de setmana es disputarà la última jornada de competició en la primera fase i es desvetllarà la distribució final dels tres grups de competició de la segona fase.

El Màsters Sant Celoni cerca jugadors

L’equip del Màsters Sant Celoni, que ja entrena des d’aquesta temporada a les ordres d’en Pepo Bernabeu, cerca jugadors per a completar l’equip, iniciar-se en aquest esport i poder participar en futures edicions de la Lliga Màsters de la FCVb. L’equip de Sant Celoni entrena dimecres i divendres de 21h a 22h30′. Per a més informació podeu contactar a pepobernabeu@gmail.com i al telèfon 630.423.177

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top