La Lliga Màsters, a dues setmanes de l’inici amb rècord de participants

El cap de setmana del 8 i 9 de novembre s’iniciarà la que serà tercera edició de la Lliga Màsters/Veterans de la Federació Catalana de Voleibol amb rècord de número d’inscrits. Fins a 16 equips hi participaran enguany en la competició de caire més lúdic d’aquesta federació, on hi tenen cabuda persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol federats, simpatitzants, etc.) i que volen compartir l’afició al nostre esport.

La temporada passada hi van participar deu equips, en una competició que temporada rere temporada s’han anat incorporant equips . La competició té un caire lúdic/amateur i està dirigida a uns usuaris  que no hagin practicat mai aquest esport o, com a mínim, mai a nivell federat.

L’objectiu principal d’organització d’aquesta lliga es donar suport a un col·lectiu en creixement sense prescindir dels requisits bàsics de la pràctica esportiva federada com la organització logística, els arbitratges i la mutualitat dels afiliats.

Com a objectiu secundari es proposa gaudir d’una nova eina de promoció i d’un instrument per a crear afició pel voleibol.

La campanya 2014/15 arrencarà en dues setmanes amb els 16 equips inscrits en la primera fase dividits en dos grups de 8 equips, amb possibilitat d’incorporar-se en la següent fase equips de nova creació, estant a data d’avui ja un equip inscrit per a participar en aquesta segona fase del campionat, en la que el Vòlei Màsters Sabadell va ser el vencedor de les dues primeres edicions.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top