La Lliga Europea, per tercer any consecutiu a Catalunya. Torn de Barcelona

Per tercer any consecutiu els aficionats al voleibol de Catalunya podran gaudir de nou amb la Lliga Europea. Barcelona agafa el relleu de Vilanova i La Geltrú i Granollers, com a seus organitzadores de la Lliga Europea de la CEV (Confederació Europea de Voleibol), disputant-se la competició el cap de setmana del 21 al 23 de juny ,amb la participació aquesta vegada, de seleccions masculines absolutes.

Al llarg d’aquest cap de setmana el Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron serà l’escenari escollit en aquesta ocasió per acollir el tercer cap de setmana de competició en la Lliga Europea, podent gaudir el públic català de la presència en la selecció espanyola masculina de molts jugadors catalans que disputen la Superlliga masculina, o bé competicions estrangeres, com en el cas del barceloní Ibán Pérez, qui actua a la lliga francesa en les files del Nantes Rezé Volley.

Després del gran èxit organitzatiu i d’aficionats a les darreres edicions de Vilanova i Granollers, de nou la RFEVB va decidir tornar aquest any amb la selecció espanyola masculina a Catalunya, en un esdeveniment organitzat conjuntament amb la Federació Catalana de Voleibol, comptant amb el suport del club local, CV Vall d’Hebron.

La Lliga Europea aquest any segueix el mateix format implantat la temporada passada. Hi participaran un total de dotze seleccions nacionals, les quals estan dividides en tres grups de quatre equips cadascun d’ells. Cada selecció nacional organitza al llarg d’un cap de setmana un torneig amb els altres tres participants de grup, en format de tots contra tots. La selecció espanyola masculina va quedar enquadrada al Grup B de la competició, juntament amb les selecciones de República Txeca, Montenegro i Hongria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top