La Lliga d’Hivern accelera amb l’inici de la segona part de la temporada

La Federació Catalana de Voleibol dona el tret de sortida a la fase final de la temporada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. El proper cap de setmana tindrà lloc la quarta prova del calendari, coincidint amb la celebració de la Copa de la Reina a Sant Cugat.

Com sol ser habitual, l’esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron. Per tal d’acollir el màxim de participants possible, la Lliga d’Hivern es disputa tant dissabte com diumenge. Dissabte es el torn de categories absolutes masculines i femenines, i diumenge, absolut mixte i menors.

Les persones que vulguin participar en aquesta competició es poden inscriure fins el proper dijous 16 de febrer a les 12 del migdia. Per garantir un mínim de partits, els participants es dividiran per categories segons rànquing i els guanyadors de cada categoria optaran a participar en la immediatament superior a la següent jornada.

Dintre de les quatre categories de joc disponibles (absolut femení, absolut masculí, absolut mixte i menors), el nombre de participants ha anat creixent exponencialment prova rere prova. A la primera jornada, celebrada el novembre, hi havien apuntades un total de 239 persones. Després de l’última jornada, disputada al gener, fins a 311 persones van passar pel complex esportiu del Vall d’Hebron per coronar-se campiones.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt