La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol es reuneix a Barcelona

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se la tarda de divendres a la Sala David Moner de la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat. 

La reunió va donar inici amb l’aprovació de l’acta de la Junta Directiva anterior, celebrada el passat 20 de novembre i ha seguit amb l’informe per part de la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, on s’ha incidit en les activitats dutes a terme per part de la FCVb al llarg de tot el 2015, i en les línies d’actuació en les quals es troba actualment el màxim organisme del voleibol català; actuacions dirigides a la consolidació i enfortiment dels clubs catalans.

Seguint l’ordre del dia, es va aprovar el tancament de l’exercici 2015, amb un resultat positiu de 2.000€.  Tot seguit, es va comentar el seguiment del pressupost del 2016, que ascendeix a 1.365.000€, i on destaca l’aprovació de l’increment de les partides d’ajut a clubs amb nous ajuts com ara, el voleibol masculí, l’ajut en una part del cost seguretat social empresa dels tècnics donats d’alta a la seguretat social, així com augmentar l’ajut als clubs de competició estatal a les tres categories existents, i no només a les Super Lligues.

Dins els assumptes de direcció tècnica de l’ens federatiu català es va informar als membres de la Junta Directiva de l’acord arribat amb un espònsor el qual donarà nom i visibilitat al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja els propers dos anys. Tanmateix, s’ha traslladat a la junta directiva el procés obert de recepció de currículums esportius per part d’entrenadors/es que vulguin formar part del Cost Tècnic de les selecciones catalanes de menors de Vòlei Platja aquest proper estiu.

Entre els assumptes varis de la reunió, la presidenta de l’ens federatiu català va anunciar la creació de diferents comissions per a dotar al voleibol català d’eines per tal d’enfortir-lo encara més. Així, s’aprovà la creació de la Comissió de Seguiment i Creixement del Voleibol Català, la qual aglutinarà a presidents de club, i des d’on s’aniran marcant les línies mestres a seguir al nostre esport. La Comissió de Dones Dirigents, es va aprovar divendres, prenent part en la mateixa la màxima dirigent del vòlei català, les dones que formen part de la Junta Directiva de la FCVb, així com les presidentes de clubs del voleibol català. Per últim, la tercera comissió anirà encaminada a l’acció social. La Comissió d’Acció Social de la FCVb, tindrà una clara fita d’acció social, potenciant accions adreçades a col·lectius en risc d’exclusió social, com per exemple el programa recentment instaurat per part de la UFEC, Inser-Sport.

La presidenta va traslladar a la reunió la bona sintonia existent entre la FCVb i les diferents institucions principals amb les que s’interactua, com ara la UFEC, la RFEVB, el Consell Català de l’Esport i l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports. Amb aquest últim, la presidenta va destacar les avançades converses per construir unes pistes de Vòlei Platja a l’espai situat davant el Centre Internacional de Vela, demanant acord a la Junta Directiva per fer la inversió necessària en cas de que finalment es realitzi la concessió administrativa de les mateixes, en les properes setmanes, en favor de la FCVb.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top