La igualtat marca les finals de la primera prova del Vichy Catalan Volei Tour

Màxima igualtat a les finals de la primera prova del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri no han fallat a la final femenina, i Hernán Tovar i Rolando Hernández han estat la millor parella masculina. Això sí, totes dues parelles han suat de valent per pujar al més alt del podi.

La lituana i l’estoniana, Kliokmanaite – Puri, segueixen sent la parella imparable de la sorra i de nou s’han tornat a alçar amb el triomf. Això sí, Sandra Campo i Marija Karaliute no els han posat les coses fàcils. Tot i el resultat de 2-0 per la parella balcànica, el resultat dels parcials ha estat ajustadíssim (25-19/25-23) i, fins i tot, Campo – Karaliute han anat per davant en molts moments del partit. La tercera posició ha estat per Meche Arends i Laura Parallès.

La final masculina s’ha decidit al set de desempat. La parella veneçolana formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández ha dominat el primer parcial amb un clar 15-21, però Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, els dos joves talents jugadors de Superlliga 2 al CV Sant Pere i Sant Pau, han fet un segon set espectacular (21-16) que ha igualat el partit. La veterania ha marcat el tie break, i tot i una remuntada al final que ha ajustat el marcador, Tovar-Hernández sempre han anat per davant fins a tancar el partit. La tercera posició masculina ha estat per Conrad Rovira i Ferran Serra.

La ‘Parella Perfecta’, premi que atorga Vichy Catalan a la millor jugadora i al millor jugador del torneig, ha estat per Marija karaliute i per Rolando Hernández. Amb aquest podi, en el que han estat presents Franz Eisselt, de Hormann, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, es posa punt i final a la primera prova del campionat en la que han participat un total de 60 parelles i que ha estat marcada per les temperatures d’estiu. La propera prova es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig, també a les instal·lacions fixes de vòlei platja de la Vall d’Hebron.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top