La Federació Catalana de Voleibol inicia un cicle de xerrades amb experts online

La Federació Catalana de Voleibol inicia, a partir de demà, un cicle de xerrades online per apropar contingut d’experts a tots els membres del vòlei català. D’aquesta manera, i tres dies a la setmana, es faran xerrades sobre diferents temes amb professionals dels diferents àmbits, com per exemple, el voleibol, el vòlei platja i l’arbitratge. Les ponències es podran seguir, en directe i en obert, a través del canal de YouTube de l’entitat.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és seguir formant a entrenadors, jugadors, tècnics, directius i àrbitres, entre d’altres, tot i el confinament. Cada jornada de formació, dos experts en la matèria escollida debatran sobre diferents temes d’actualitat per tal de compartir experiències i coneixement. Les xerrades s’han dividit segons temàtica, pel que trobarem experts en Superlliga, tant masculina com femenina, àrbitres, preparadors físics, formació de menors, etc.

Per aquesta setmana les xerrades seran totes a les 17 hores:

DIMARTS 7 D’ABRIL (SUPERLLIGA MASCULINA)

Marcos Dreyer, entrenador d’Urbia Voley Palma i José Ignacio Marcos, entrenador del CDV Textil Santanderina, es trobaran per parlar sobre ‘les deficiencies tècniques amb les que arriben els juagors a l’alta competició’. L’objectiu d’aquesta xerrada és conèixer les principals carències tècniques i tàctiques que limiten als jugadors i com es pot treballar per millorar-ho.

DIMECRES 8 D’ABRIL (PREPARACIÓ FÍSICA)

Torn de la preparació física amb Xavi Peña, director del Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física de la UVic-UCC i assessor d’equips i esportistes d’alt rendiment, i també amb César Hernández, entrenador assistent del VakıfBank Spor Kulübü turc i membre del cos tècnic de la selecció femenina de Corea del Sud, que debatran com ha de ser l’exercici físic durant el confinament, les noves tendències d’entrenament al voleibol d’elit o la preparació física en etapes de formació.

DIVENDRES 10 D’ABRIL (ARBITRATGE VÒLEI PLATJA)

Torn de l’arbitratge i saber com ha canviat la tecnologia el vòlei platja des del punt de vista arbitral. Per aquesta xerrada comptarem amb dos grans experts com són Jonas Personeni, conta amb tres jocs olímpics com a àrbitre, destacant el seu paper com a primer àrbitre a la final olímpica masculina de Rio, ara està retirat però forma part del grups d’àrbitres de Challenge a la FIVB. D’altra banda tindrem a Chema Padrón, que ha participat a dos Jocs Olímpics xiulant la final femenina a Rio de primer àrbitre, a més, està designat per Tokio. Dos figures destacades dins el món arbitral.

YOUTUBE VOLEICATALA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top