La Challenge Cup, un repte pel CVB Barça en una temporada històrica

El CVB Barça afronta demà la tornada de l’històrica eliminatòria europea de Challenge Cup enfront el campió belga de l’Asterix Kieldrecht. Han hagut de passar 22 anys per a que un representant català torni a les competicions europees i faci gaudir al vòlei català d’aquest històrica data del 25 de novembre de 2014.

L’excel·lent temporada passada de l’equip blaugrana, finalitzant en tercera posició la Superlliga-1 femenina, li va valer per a veure recompensat el seu esforç amb aquesta participació europea que veu premiat el treball d’un projecte reeixit de pedrera i ple de joventut que s’enfronta demà a les 20:00 hores al Complexu Esportiu L’Hospitalet Nord al gran dominador belga i experimentat en competicions continentats.

En el partit d’anada, jugat fa quinze dies a Beveren, les locals van imposar-se clarament per 3-0, desplegant un joc contundent que no va donar opcions a les catalanes. Tot i això, el CVB Barça segueix viu en l’eliminatòria, i es conjura per tal de donar el millor de si en el partit de demà i intentar la remuntada a casa davant els seus aficionats i el suport de tot el vòlei català. Un resultat 3-0 o 3-1, portaria l’eliminatòria a un Set d’Or i la possibilitat de passar a Tercera Ronda de la competició.

L’entrenador Xavier Perales podrà comptar amb tota la plantilla, a excepció de Sara Esteban, i superades algunes molèsties físiques d’alguna integrant de l’equip, producte fonamentalment de l’exigent calendari blaugrana a les darreres setmanes.

Una data històrica per al CVB Barça i el vòlei català en la que tots els seguidors al nostre esport gaudiran d’un gran espectacle demà al vespre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top