La 1a Copa EsportsPenedès de voleibol, aquest cap de setmana a Vilafranca

Aquest dissabte i diumenge, dotze equips ompliran el Pavelló de la Gamba de Vilafranca per disputar la primera edició de la Copa EsportsPenedès.cat de voleibol. Els quatre clubs altpenedesencs, CV Monjos, Vòlei Vilafranca, CE Hortons i Vòlei Sant Martí aportaran vuit d’aquests equips.

Tres pistes per dotze equips

La competició femenina compta amb vuit equips que es divideixen en dos grups de quatre i on completen els grups el CV Prat de Primera Catalana, el Torredembarra de Segona i el CV Vilanova de Tercera. La masculina compta amb quatre equips i l’únic equip de fora de la comarca serà el CV Igualada.

24 partits en un dia i mig

Els primers partits es disputaran a les onze del matí i s’allargaran fins a les nou del vespre. Dissabte es jugaran 18 partits en tres pistes diferents de forma simultània. Segons la posició final de la fase de grups, diumenge es jugaran les sis finals per conèixer la classificació final del torneig.

Aquest torneig vol ser una prèvia de l’inici de la competició que enguany engegarà la darrera setmana del mes d’octubre. Aquest cap de setmana la Gamba i la Vila s’omplen de voleibol.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top