Kliokmanaite-Puri i Rosell-Plaza, vencedors de la primera prova del Svatour Campionat de Catalunya

La Platja del Bogatell va ser testimoni el cap de setmana de la primera prova del Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 amb els triomfs de Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en categoria femenina, i de Francesc Plaza i Juan Miguel Rosell, en categoria masculina.

Les últimes campiones de Catalunya, les ‘Baltic Girls’ Erika Kliokmanaite-Kadri Puri, van vèncer en la final del quadre femení a la parella formada per Carla Martínez-Marta García, assolint d’aquesta forma el primer triomf al Circuit Català de Vòlei Platja 2015. La tercera plaça va correspondre a la parella integrada per Evangelina Merteki i Carmen Martínez.

Pel que fa al torneig masculí, els experimentats Francesc Plaza i Juan Miguel Rosell van fer-se amb el triomf en la final davant Agustín Correa i Germán López, assolint la medalla de bronze d’aquesta primera prova la parella formada per Jordi Roca i Bruno Roxlo.

A l’entrega de premis van assistir el Secretari de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, Nacho Calderé, i el Gerent Esportiu, Oscar Novillo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top