Julia Muñoz, Ingrid Portela i Miguel Fuente preparen el preeuropeu amb la Selecció Sub 16

Les jugadores del DSV CV Sant Cugat, Íngrid Portela i Júlia Muñoz, així com el tècnic responsable del grup femení de la Blume, Miguel Fuente, participaran a partir de demà al bilateral amistós de la selecció espanyola sots 16 amb Polònia a fi de preparar el preeuropeu que es disputarà al mes d’abril. La selecció jugarà aquests partits amistosos amb la selecció de Polònia.

Les jugadores, del DSV CV Sant Cugat i que formen part de la Blume, Íngrid Portela i Júlia Múñoz, així com el tècnic Miguel Fuente, s’han desplaçat avui mateix cap a València per reunir-se amb la resta de la delegació espanyola, formada per 16 jugadores, dues de les quals han estat convidades entre una selecció de candidates de la Comunitat Valenciana; Francisco Javier Lloret, entrenador de la selecció; i Leticia Ucero, fisioterapeuta.

La selecció sots 16 disputarà un total de 3 partits en aquest bilaterial amb Polònia. El primer serà demà dijous a les 18 hores a la ciutat de Xest, el segon es disputarà divendres a la mateixa hora però a Sedaví, mentre que el tercer, i últim, tindrà lloc dissabte a les 10 hores, de nou a Xest. L’objectiu del bilateral amistós és preparar el preeuropeu que la selecció disputarà al mes d’abril a Twardogora, Polònia.

Les pupil·les de Lloret van aconseguir la classificació pel preeuropeu al WEVZA celebrat al gener, on després d’anar de menys a més, van acabar en tercera posició. A Polònia disputaran el preeuropeu amb la selecció amfitriona, Polònia, i amb les seleccions de Suècia i Alemanya. En aquest cas, necessitaran quedar primeres de grup per obtenir l’única plaça que dóna accés al Campionat d’Europa que tindrà lloc del 13 al 21 de juliol entre Itàlia i Croàcia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top