Jornada de professors i trobada de promoció a Terrassa amb 300 participants

La Federació Catalana de Voleibol ha contribuït amb la col·laboració del Club Voleibol Terrassa i del Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa a la organització d’una jornada dirigida a professors d’Educació Física de la ciutat vallesana, i a la realització avui dimecres d’una Trobada de Promoció.

Dijous passat va tenir lloc la primera part de l’activitat, amb la realització a Terrassa d’una jornada dirigida als professors d’Educació Física a càrrec del Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo. Amb l’objectiu d’oferir noves metodologies més motivants als professors de primària i secundària es va dur a terme la jornada amb l’assistència d’una vintena de professores i professors valorant positivament els continguts de la mateixa.

Al llarg de la jornada de formació es va presentar als assistents la pràctica de l’Inivòlei como a model d’iniciació al nostre esport, format en el qual la Federació Catalana de Voleibol porta difonent el voleibol els últimes anys, adaptant-lo en les etapes inicials d’ensenyament.

Aquest matí s’ha complementat la col·laboració amb CV Terrassa i Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa amb la realització d’una trobada de promoció que ha comptat amb la participació de fins a 300 nois i noies de cinc centres de primària de la ciutat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top